Glumačka diva

Doris Šarić Kukuljica poznata je hrvatska glumica. Odjevena u bijelo, stan koji je sav u bijelom odiše lakoćom i jednostavnošću, baš kao i sama glumica. Sve izgleda lagano i prozračno, jednostavno, a u isto vrijeme i složeno.

Nešto o Doris

Doris je jedna načitana, staložena, superiorna i pametna glumica i žena.

Poznata po ulogama:

  • Vojnovićeve Jele
  • Vodopićeve Jele
  • Držićeve Hekube
  • Ane Karenjine
  • Broja Jedan u “Alanu Fordu”

U svoje matično kazališe u ZKM kročila je 1992. ulogom u predstavi “Magic & Loss” . Malo tko zna da ima tri plivačke medalje sa natjecanja u Jugoslaviji.

Sprema predstavu u Dubrovniku prema djelu Ranka Marinkovića, čija se djela ne izvode često u kazalištu, osim čuvene ‘Glorije’. Odrasla u Dubrovniku, Grad doživljava kao da je u njemu uvijek sve dobro.

Odrasla je pod snažnim utjecajem bake, koja joj je usadila želju da ne dopusti da je itko žali i da se sama ikome žali. Sama sa dvoje djece u ratnome Dubrovniku, uvijek je smogla snage za nešto lijepo, pokoji kolačić, kavu. Sve za goste, tako da ih nitko ne žali.

Uloge

Mlada glumica Doris glumila je lik “Tužne Jele”, dubrovačkog pisca Mate Vodopića, punih sedam godina. Prva predstava “Dundo Maroje” pomogla je u odabiru njenog glumačkog poziva. Uloga Ane Karenjine u ZKM-u bila je veliki uspjeh. Uloga je to za koju se spremala samo mjesec dana, a pokušala je istinski razumjeti Anu prije nego ju je predstavila publici. Zavidi glumicama kao što su Greta Garbo i Brigitte Bardot, koje su sa samo 40 godina života potpuno promijenile život i odustale od glume.

Dubrovnik opisuje kao grad nesnosnih gužvi, ali i kaotičnosti i lude energije, koju nudi i onlinecasinos.hr, jedan od najpoznatijih djelitelja uživo. To je grad kulture, zabave, pozitivne energije, ludih provoda, ali i smirenog života i kulturnih događanja.

Dubrovnik je zahvaljujući turizmu bogat grad, koji može biti još bogatiji.